Information december 2022

NY HYRESGÄST
Nu efter några månaders hårt arbete kan styrelsen med glädje meddela att vi har blivit med en ny hyresgäst i lokalen där det tidigare var en thaimassage.  Lokalen kommer att vara en hårsalong och kommer nu rustas upp till en början. Verksamheten planeras komma igång under januari/februari.

PÅMINNELSE OM ATT TESTA BRANDVARNARE
Nu när det är kallare utomhus och vi tänder fler ljus inomhus vill vi passa på att påminna er om att kontrollera att brandvarnaren fungerar.

OVK
Nu är OVK genomförd och styrelsen har under hösten fått ett utlåtande och genomgång av åtgärder. Styrelsen  har som mål att få OVK godkänt och vi kommer att hålla er underrättade kring utvecklingen.

MÄTNING AV LJUD
Styrelsen har under hösten genomfört en mätning av ljud vid gatuhuset mot Valhallavägen. Styrelsen har som mål att arbeta med frågan för att se om det finns några bullerminskande åtgärder.

ARBETSBÄNK
Nu finns det en arbetsbänk i pannrummet för att kunna göra enklare arbeten. Kom ihåg att du ska städa upp efter dig när du har varit där och lämna rummet så som du hittade det.

GROVSOPRUM
Vi vill påminna alla om vikten av att vika ut och platta till emballage och kartonger i grovsoprummet. Är du osäker på vad som får och inte får slängas i grovsoprummet? På väggarna finns tydliga instruktioner.

SKA DU FLYTTA NÅGOT STORT ELLER RENOVERA DITT HEM?
Ska du  flytta något stort, flytta in eller ut eller renovera ditt hem ska du att använda dig då av ett speciellt skydd som skall användas i de nya hissarna vid flytt av stora möbler, byggmaterial eller dylikt. Skydden finns i pannrummet och är specialgjorda får våra hissar. Den bredare varianten är till gårdshuset och den smalare variant är till gatuhuset. Viktigt att skydden ställs tillbaka på samma plats.

SÄKERHET ÖVER JUL- OCH NYÅRSHELGERNA
För att förhindra att obehöriga tar sig in i husen under jultiden (och även annars) ber vi er alla att se till att källardörrar och portar går i lås efter er.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Från oss alla i styrelsen önskar vi er alla en god jul och ett gott slut på året som varit!