Information December 2018

GLÖGGMINGEL
Här kommer en påminnelse om att onsdag den 5/12 kl. 18:30 är du som medlem i BRF Morkullan 19 bjuden på glöggmingel på innergården. Det kommer även att finnas varm choklad och pepparkakor.

STÖRNINGSJOUREN
BRF Morkullan 19 har nu anslutits till Svenska Störningsjouren. Vid störningar eller andra trygghetsproblem inom fastigheten kontaktar ni dem. Mer info finns på separat info blad.
Störningsjouren är öppen: Måndag-Söndag mellan kl. 20:00-06:00
Tel. larmcentral 08-568 214 00

RENOVERING AV GYMMET, MM
Under veckorna 49 och 50 kommer Drifita att genomföra lite renoveringar där gymmet står idag och rummet bredvid. Gymutrustningen kommer tillfälligt att flyttas till pannrummet. Och flyttas tillbaka först när allt är klart. Tack på förhand för överseendet.

E-FAKTURA – INFORMATION OM BETALNINGSTJÄNST
Nu finns möjligheten att betala er avgift/hyra till föreningen via e?faktura och därmed få er hyres/avgiftsavi skickad direkt till internetbanken. Ni anmäler er till e?fakturatjänsten via internetbanken. Hur anmälningen går tillväga varierar beroende på vilken internetbank ni har.
Den som står som avimottagare kan anmäla sig för e?faktura vilket är samma person som avierna är adresserad till.Ni kan anmäla er närsomhelst men tjänsten startar igång kvartalsvis i samband med aviseringen. Sök på RBEkonomi   Bekräftelse på att tjänsten kommit igång får ni genom att ni får information om att det finns en faktura i internetbanken att signera. Fram tills att ni får en bekräftelse på att e?fakturatjänsten kommit igång betalar ni avierna manuellt.

PÅMINNELSE OM ATT LUFTA ELEMENT OCH TESTA BRANDVARNARE
Nu när vintern och julen närmar sig vill vi passa på att påminna er om att lufta elementen och när du ändå håller på; kontrollera även att brandvarnaren fungerar.