Information Oktober 2018

HÖSTSTÄDNING
Tack alla ni som hjälpte till att städa! Det var roligt att se att så många kunde delta. Vi hann städa alla de gemensamma utrymmena och det blev riktigt fint!

Nu vill vi att det ska vara fint fram till nästa städdag och påminner alla om vikten av att inte lämna saker/kartonger utanför vinds/källarförråden och även andra gemensamma utrymmen.

När du slänger dina sopor tänk på att inte kasta in påsarna från dörren in i kärlen utan gå in i rummet och lägg påsarna direkt i kärlen. När soprummet städades hittades flera mindre trevliga överraskningar bakom och under kärlen. Dessa oönskade överraskningar bidrar till att det luktar.  När sopor hämtas, hämtas bara sopor som är i kärlen.

För dig som missade höststädningen vill vi informera om att det varje år anordnas gemensam höst- och vårstädning där du förväntas delta. Anslag sätts upp i portarna, hissarna och även på hemsidan inför dessa städdagar som brukar avslutas med grillning och samvaro.

BYTE AV BREDANDSBKABLAR
CLS har nu genomfört arbetet i källaren med att byta ut kablar för bredband till mer robusta kablar för att förhindra skador i framtiden och för att förbereda inför framtida satsningar.
Nu är det dags för fas två och information angående detta har delats ut i alla brevlådor.

PÅMINNELSE
Nu när det börjar bli kallare vill vi passa på att påminna er om att lufta elementen och när du ändå håller på; kontrollera även att brandvarnaren fungerar.

HISSEN
Hissen på Valhallavägen 42 har varit felanmäld länge och pga av ett försenat leveransbesked på ett kretskort kommer hissen förhoppningsvis att lagas någon gång under vecka 44.