Information mars 2015

Nyhetsbrev Brf Morkullan 19
Här kommer lite information om vad som är på gång den närmaste tiden i BRF Morkullan 19.
Vi vill även passa på att önska alla medlemmar en skön vår!

Nya hobby-/träningsrummet
Under hösten har det pågått renovering av vårt pannrum för att göra det brukbart som hobby-/träningsrum. Inom den närmsta tiden kommer rummet vara färdigrenoverat. Det kommer att finnas en arbetsbänk, täckpapp och plats för att renovera möbler, valla skidorna, såga spånskivor eller annat som kräver utrymme. Det kommer också finnas träningstillbehör såsom vikter och skivstång, så att de som vill kan träna. Du kommer kunna använda samma nyckel som till andra gemensamma utrymmen.
Rummet är inte avsett som förvaring av långtidsprojekt utan är tänkt att kunna utnyttjas av alla medlemmar. Mer information om trivselregler för utrymmet kommer finnas att tillgå i rummet.

Fönsterrenovering
Som ni har säkert lagt märke till så är våra fönster och fönsterkarmar i ett bedrövligt skick. Styrelsen har därför initierat arbetet med att renovera av alla fönster i fastigheten. Om fönstren är i väldigt dåligt skick kan de även komma att bytas ut. Än så länge är vi bara i stadiet att ett offertunderlag håller på att utarbetas. Så vet vi ännu inte exakt när och hur arbetet kommer ske utan vi återkommer med mer information när vi vet mer.

Extranycklar
Om du behöver extranycklar kontakta Driftia så gör de en beställning till Låsmakarna på Högbergsgatan 85 där du kan göra kopior (öppet må-to 8-17, fre 8-15). Ta med nyckeln du vill kopiera samt giltig legitimation. Nycklarna görs medan du väntar. Låsmakarna sparar din beställning en månad, därefter får då kontakta Driftia igen. Det är av säkerhetsskäl som alla beställningar måste gå via Driftia.

www.morkullan19.se
Nu har vi en egen hemsida www.morkullan19.se. Där du hittar du kontaktuppgifter vad gäller förvaltning och ekonomi, stadgar, styrelse, senaste årsredovisning, allmänna regler och trivselråd samt mäklarinformation (under utveckling).

Årets stämma
Årets stämma är planerad till den 19 maj kl. 18.30 på Arcadia Elite Hotel. En kallelse och mer info kommer i god tid innan stämman. Men markera redan nu i kalendrarna.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen