Information maj 2016

VÅRSTÄDNING
Tack alla ni som hjälpte till på städdagen trots det märkliga vädret med sol, regn, snö och hagel. Det var roligt att se att så många kunde delta. Vi hann städa alla de gemensamma utrymmena och det blev riktigt fint!

Saknas din cykel efter vårstädningen? Efter städdagen genomförde Brf Morkullan 19 en utrensning av omärkta cyklar. Cyklarna lagras i ett slutet utrymme och finns att avhämta fram till och med den 24 augusti. Efter det datumet tillfaller kvarvarande cyklar föreningen. Kontakta styrelsen om din cykel har forslats bort.

GROVSOPRUM
Vi vill påminna alla om vikten av att vika ut och platta till emballage och kartonger i grovsoprummet. Detta för att undvika extra hämtningar och extra kostnader för föreningen.

STAMSPOLNING
Stamspolningen utfördes planenligt och utan anmärkningar. Tack för att ni var hemma eller lämnade in nycklarna så att entreprenörerna fick tillträde till alla lägenheter denna dag.

ÅRETS FÖRENINGSSTÄMMA
Årets stämma är planerad till den 24 maj kl. 18:30 på Arcadia Elite Hotel. En kallelse och mer info delas ut i era brevlådor under vecka 19.

Hälsningar, Styrelsen